Beskrivelse
Snacks
antOns klassiske snaks
Malt/lakrids stænger ” cristinies” med skovsvampe remoulade – Salristede mandler – sprøde rødder.
Første forret
Elegant kold anretning
Gravet Torfu med sesam og rødbedesirup
Sellericreme med Purløg – pynt af talerkensmækker
Små sprøde kartofler med rødbede, edikepulver
Friterede kapers og syltede sennepskorn
2 forret
varm og smagfuld omgang
Jordskokkefummé ( alt i en nem at anrette uden gryde)
karamelliseret løgflan i cannelloni
ristede boghvedekerner g frisk kørvel
koldhævet emmer brød med brunet smør mayo med timian og en smule hvdløg
Hovedret
Luksus Morkler med røget saltbagt rødbede
Farserede Kæmpe Morlker med røget saltbagt rødbede i en svampefars.
Rispottokugler i sprød pango ” Aranchi”
Hokkaido creme og friske grøndkåls skud
Fermenterede Mini gulerødder – syltede bøgehatte og rødløg
Kraftig indkogt svampesauce på vildesvampe -Rødvins Gastrickt og urter
Desserten
Festlig og smagfuld nytårsdessert
Vaniljemousse med knasende hvidchokolade – rød velvet chokolade på mandel mazarin
hvid chokolade mousse fra Friss Holm med frisk Pasionsfrugt midte og sprød chokolade kant
Ananaas braiseret med rosa og sechuan pepper, safran og vanilje.
pasionsfrugt blød gele og frisk skovsyre










Der er endnu ikke nogle anmeldelser.