Snacks

Malt lakridsstænger -sprøde rødder- salte mandler

Første forret

Gravet Torfu - sprøde kartofler med rødbede og edikepulver- sellericreme med purløg - talerkensmækker - syltede sennepskorn- friteret kapers

nr 2 forret lun og kraftig

Jordskokke fumé karameliseret løgflan i canaloni. og kuvert brød

Hovedret

Farserede kæmpe morkler - risottokugler - røget rødbede - kraftig svampesauce - fermenteret gulerødder.

Dessert

Hvid chokolade -braiseret ananas - mandel mazarin - vanilje mousse - velvet

Vegetar nytårsmenu 2025

kr. 550
PR. PERSON
Levering

EN fantastisk vegetarisk Nytårsmenu med masser af håndværk, luksus råvare, og vigtigst god smag og nem anretning for dig.

Snacks

Malt lakridsstænger -sprøde rødder- salte mandler

Første forret

Gravet Torfu – sprøde kartofler med rødbede og edikepulver- sellericreme med purløg – talerkensmækker – syltede sennepskorn- friteret kapers

nr 2 forret lun og kraftig

Jordskokke fumé karameliseret løgflan i canaloni. og kuvert brød

Hovedret

Farserede kæmpe morkler – risottokugler – røget rødbede – kraftig svampesauce – fermenteret gulerødder.

Dessert

Hvid chokolade -braiseret ananas – mandel mazarin – vanilje mousse – velvet

Kategori:

Beskrivelse

Snacks

antOns klassiske snaks

Malt/lakrids stænger ” cristinies” med skovsvampe remoulade – Salristede mandler – sprøde rødder.

Første forret

Elegant kold anretning

Gravet Torfu med sesam og rødbedesirup

Sellericreme med Purløg – pynt af talerkensmækker

Små sprøde kartofler med rødbede, edikepulver

Friterede kapers og syltede sennepskorn

2 forret

varm og smagfuld omgang

Jordskokkefummé ( alt i en nem at anrette uden gryde)

karamelliseret løgflan i cannelloni

ristede boghvedekerner g frisk kørvel

koldhævet emmer brød med brunet smør mayo med timian og en smule hvdløg

Hovedret

Luksus Morkler med røget saltbagt rødbede

Farserede Kæmpe Morlker med røget saltbagt rødbede i en svampefars.

Rispottokugler i sprød pango ” Aranchi”

Hokkaido creme og friske grøndkåls skud

Fermenterede Mini gulerødder – syltede bøgehatte og rødløg

Kraftig indkogt svampesauce på vildesvampe -Rødvins Gastrickt og urter

Desserten

Festlig og smagfuld nytårsdessert

Vaniljemousse med knasende hvidchokolade – rød velvet chokolade på mandel mazarin

hvid chokolade mousse fra Friss Holm med frisk Pasionsfrugt midte og sprød chokolade kant

Ananaas braiseret med rosa og sechuan pepper, safran og vanilje.

pasionsfrugt blød gele og frisk skovsyre

Lande vi leverer til:: Danmark


Klar til levering om 1-2 uger from Danmark


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vegetar nytårsmenu 2025”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køkken Information

  • Butiksnavn: antOn's
  • Køkken: antOn's
  • Adresse: Sortemosevej 1B
    2730 Herlev
  • Ingen vurderinger fundet endnu!

Produktlokation

Sortemosevej 1B, 2730 Herlev, Danmark