Snacks

antOns berømte malt-lakrids cristinies med skovsvamperemoulade- sprøde rødder og salte mandler.

Forret nr. 1

nænsomt bagt torsk med riellette af torsk, røde chips, syre, sennep og aske

Forret nr. 2

Intens Fumé af torsk, hvidvin og piskefløde - med farserede små morkler. - kuvertbrød og smørelse.

Hovedret

Mør oksefilet - aranchi - svampe - kraftig sauce- syltet mini gulerødder og grønt

Dessert

Hvid frisk chokomousse, braiseret ananas, pasionsfrugt

Nytårsmenu 2025 Luksus menu

kr. 650
PR. PERSON
Levering

Nytårs menu 2025 er på plads!

Et festfyrværkeri af smag, de bedste råvare fra øverste hylde og masser af de klassiske antOns elementer samt ekstrem nemhed for dig

Snacks

antOns berømte malt-lakrids cristinies med skovsvamperemoulade- sprøde rødder og salte mandler.

Forret nr. 1

nænsomt bagt torsk med riellette af torsk, røde chips, syre, sennep og aske

Forret nr. 2

Intens Fumé af torsk, hvidvin og piskefløde – med farserede små morkler. – kuvertbrød og smørelse.

Hovedret

Mør oksefilet – aranchi – svampe – kraftig sauce- syltet mini gulerødder og grønt

Dessert

Hvid frisk chokomousse, braiseret ananas, pasionsfrugt

Kategori:

Beskrivelse

Snacks til Kongens tale

Start aftenen med vores velkendte snacks

Klassiske snacks til Nytårstalen: Maltlakrids cristinies med skovsvamperemoulade

Sprøde rødder og salte mandler

Forret nr 1 Nytårs torsken

Smuk og nemt anrettet forret i klassike noter af nytår

Let saltet og nænsomt bagt torsk med purløgs aske

Cremet og mild torske rilette med Dijon og friske purløg

Sprøde Samsø kartofler vendt med rødbedepulver, edike og salt – tallerkensmækker og syltet sennepskorn

Forret nr 2 Fumé (intens supe)

Nemt leveret i lille form som du blot skal varme i ovn efter anvisninger

Lille varm og særdeles smagfuld fumé på torsk, hvidvin og urter, kogt ned til intens og herlig suppe.

Små farserede morkler med glaseret løgcreme – kørvel og ristet boghvede

Koldhævet kuvertbrød på økologis mel, emmer mel, surdej og en smule øl. Hertil en hjemmepisket mayo på brunet smør og koldpresset rapsolie.

Hovedret:

Kratige smage og mør okse

Oksefilet sousvide med ristet krølfedt på siden

Fyldig og cremet sauce på skovens svampe, piskefløde, fond og god rødvin

Aranchi “Ris Ottokugler” med masser af Parmesan, mozarella, svampe og urter. i sprød Panco

Hokkaido græskar creme

Til balancen: syltede bøgehatte, fermenterede mini gulerødder og rødløg med friske grønkåls skud

Dessert.

Festlig og smuk nytårsdessert

Vanilje/Tonca mousse på mazarinbund med sprød hvid chokolade dækket af rød velvet chokolade

Hvid chokolade fra Friis-Holm som mousse dækket af chokolade og med pasions frugt midte.

Annanas braiseret med safran og Sze Chuan peber

Mere Pasionsfrugtpure og frisk skovsyre

Lande vi leverer til:: Danmark


Klar til levering om 1-2 uger from Danmark


Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nytårsmenu 2025 Luksus menu”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køkken Information

  • Butiksnavn: antOn's
  • Køkken: antOn's
  • Adresse: Sortemosevej 1B
    2730 Herlev
  • Ingen vurderinger fundet endnu!

Produktlokation

Sortemosevej 1B, 2730 Herlev, Danmark