Appetizer

Sprød panipuri (2 stk. pr. person) Med sortfods iberico skinke, trøffelcreme, Arla unika gammelknas & tallerkensmækkere (G)

Forret

Hummerravioli Med skaldyrssauce tilsmagt med brunet smør, piemonte hasselnødder, sprød radise, grøn olie, lilla radise & ærteskud fra Engesvang(N,G,S,L) Surdejsbrød med mæsk fra Bøllingsø bryghus Hertil pisket smør med øko citronskal, grønne urter & dansk flagesalt(G,L)

Mellemret

Danskfanget hvid fisk Med blomkålspuré, grillet blomkål, syltede romanesco, beurre noisette tilsmagt med soya & yuzu (L,G)

Hovedret

Oksemørbrad Serveret med sprød skal fyldt med kartoffel & havgus, sprød croquette med braiseret okse & kraftfuld rødvinssauce tilsmagt med syltede sennepskorn, gulerodspuré, spæde gulerødder, timian & daikon fra Engesvang (G,L)

Dessert

Chokoladefondant (med blødende hjerte) Med vanilje & kardemomme is, saltkaramel sauce, tuilles, hindbær broken gel, sprødt knas & frisk kørvel (G,L)

5 retters nytårsmenu 2025

kr. 589
PR. PERSON

5 retters menu på årets sidste dag, skal selvfølgelig afsluttes med en top lækker nytårsmenu – og det tilbyder gastro13 jer her. Vores menu består af en appetizer, forret, mellemret, hovedret & dessert. Hvert år bruger vores kokke flere måneder på at tilpasse smagssammensætninger og beslutte den endelig nytårsmenu. Vi er i år nået i mål med en helt fantastisk menu der emmer af gastronomi og luksus. Få følelsen af at sidde på restaurant derhjemme og nyd vores velforberedte nytårsmenu 2025.

Appetizer

Sprød panipuri (2 stk. pr. person)
Med sortfods iberico skinke, trøffelcreme, Arla unika gammelknas & tallerkensmækkere (G)

Forret

Hummerravioli
Med skaldyrssauce tilsmagt med brunet smør, piemonte hasselnødder, sprød radise, grøn
olie, lilla radise & ærteskud fra Engesvang(N,G,S,L)

Surdejsbrød med mæsk fra Bøllingsø bryghus
Hertil pisket smør med øko citronskal, grønne urter & dansk flagesalt(G,L)

Mellemret

Danskfanget hvid fisk
Med blomkålspuré, grillet blomkål, syltede romanesco, beurre noisette tilsmagt med soya &
yuzu (L,G)

Hovedret

Oksemørbrad
Serveret med sprød skal fyldt med kartoffel & havgus, sprød croquette med braiseret okse &
kraftfuld rødvinssauce tilsmagt med syltede sennepskorn, gulerodspuré, spæde gulerødder,
timian & daikon fra Engesvang (G,L)

Dessert

Chokoladefondant (med blødende hjerte)
Med vanilje & kardemomme is, saltkaramel sauce, tuilles, hindbær broken gel, sprødt knas &
frisk kørvel (G,L)

Kategori:

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “5 retters nytårsmenu 2025”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Køkken Information

  • Butiksnavn: Gastro13
  • Køkken: Gastro13
  • Adresse: Silkeborgvej 36
    7400 Herning
  • Ingen vurderinger fundet endnu!

Produktlokation

Silkeborgvej 36, 7400 Herning, Danmark