Vores navn er Plads til Mad og vi brænder for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, der kombinerer kvalitet, kreativitet og omtanke for råvarerne.
Selskabet er stiftet af Sofie, Rasmus og Jack i 2025. Vi har tilsammen tæt på 50 års erfaring som kokke i København. Derudover har vi haft fornøjelsen af at drive kantiner og madvogne på nogle af Danmarks største festivaler samt afvikle selskaber og events i større skala.
Plads til Mad er sat i verden for, at være jeres fortrukne leverandør af mad til selskaber. Vi har stor erfaring med at skræddersy menuer efter ønske og behov.
Om os
Vores navn er Plads til Mad og vi brænder for at skabe unikke gastronomiske oplevelser, der kombinerer kvalitet, kreativitet og omtanke for råvarerne.
Selskabet er stiftet af Sofie, Rasmus og Jack i 2025. Vi har tilsammen tæt på 50 års erfaring som kokke i København. Derudover har vi haft fornøjelsen af at drive kantiner og madvogne på nogle af Danmarks største festivaler samt afvikle selskaber og events i større skala.
Plads til Mad er sat i verden for, at være jeres fortrukne leverandør af mad til selskaber. Vi har stor erfaring med at skræddersy menuer efter ønske og behov.